tisdag 16 augusti 2011

Ny vecka!

Helgen har varit som vanligt, lugn och skön. Matte och lillhusse var med husse till Åtvidaberg. Mormor kom och tog ur mig ur badet. Sen har jag haft hela lägenheten för mig själv. Familjen kom hem på söndags kvällen. Matte tog fram lax åt mig som jag sen fick :) mums!!

Dagarna går fort, nu är det redan tisdag. Nu ska jag hitta på något roligt.

På återseende!

/Gertrud

onsdag 10 augusti 2011

Sprallig!

Matte är fortfarande hemma med lillhusse. Han hostar och hostar. Stackars han... Med mig är det full rulle. Jag går runt och runt och är sprallig av mig. Har klättrat på madrasserna idag med. Det är roligt. Just nu letar jag efter ett bra ställe här hemma att lägga lite ägg :)

Matte frostar av frysen, så i köket går det inte. Burr, vad det är kallt på golvet. Men mormor har lovat att sy mig en overall. Hon gjorde ett försök i vintras, men den kröp jag bara ur  :D
Får se om hon lyckas bättre i år?

/Gertrud 

tisdag 9 augusti 2011

Sjukdag!

Idag är matte hemma med lillhusse som är sjuk. Jag var uppe med tuppen idag, jag var riktigt pigg. Gick min runda i lägenheten och stannade ibland för att krafsa lite. Jag tycker att det är skönt att starta dagen med en promenad :)

Syns senare!
/Gertrud

måndag 8 augusti 2011

En kul dag.

Jag har haft det jätteroligt på ett par madrasser, matte ska tvätta dem sen. Jag gick upp där det var plant, kröp längst upp och där låg jag och spejade ett tag. Sen slängde jag mig ut och ner på golvet. Sen gjorde jag om det igen och igen :) hihihihi

/Gertrud

Här är jag!

Matte har försökt flera gånger att lägga upp en bild på mig, men det går inte så bra för henne hihihiihi. Får se om hon lyckas, så ni alla får se mig!

/Gertrud

söndag 7 augusti 2011

Helgen över och friden.

Hej!

Matte åkte till husse i helgen. Jag blev hemma, jag får lite lugn och ro då. Därför har inte matte skrivit något. Jag har inte gjort så mycket. För ett tag sen kom de hem, matte och lill husse. Matte la mig i badet så jag får slappa lite.

Ny dag imorgon väntar. Ha en mysig söndag!
/Gertrud

torsdag 4 augusti 2011

Tidig uppgång!

Jaha, nu ska matte ha mig med till jobbet. Så in i buren och bara gilla läget. Suck, men det är spännande samtidigt. Bussen gick bra, tycker om det. Den första jag träffade var en äldre dam som heter Maggan. Hon var lite rädd för mig. Matte och hon pratade lite och sen fick jag ligga i fikarummet och vänta till fikat. Då kom de andra oxå.


En av de andra hade haft en sköldpadda när hon var liten. Han hette/heter Pelle (sköldpaddor är ju sega av sig, så vem vet? Han kanske lever?) Hon var glad och se mig. Sen var det en kvinna där som sa att hon var inte rädd snarare jag som skulle vara det. Jag kanske äter henne, sa hon!!! Hjälp! Men min matte tillåter inte det :)

De fikade och gick och fortsatte och jobbade och jag låg kvar och väntade. Sen när matte kom åkte vi till lill husses dagis. Där var det några barn, två av dem kastade sten på mig. Matte sa till dem, puhu!! Sen gick vi hem. Hem sköna hem, lugn och ro.

Tack för idag!
/Gertrud